Bilforhandler udvider forretningen!

Feb 26, 2020 by

Når man er selvstændig, og lever af at sælge, er noget af det vigtigste for din virksomhed at folk kender til den. Det gælder altså om at være så synlig som muligt, men også om at din synlighed er relevant for modtageren. Her kunne Waimea Digital hjælpe, da de lever af at lave hjemmesider for deres kunder, og hjælpe dem med alt relevant markedsføring online. Her snakker vi alt fra Facebook og Instagram, SEO og hjælp til adwords m.m.
Som indehaver af en bilforhandler, ved jeg om nogen, at der er stor konkurrence på markedet hvad angår bilsalg. Derfor er det også essentielt for min forretnings overlevelse at folk kender til den, og får en god oplevelse med deres bilkøb.

Min hjemmeside har tidligere haltet lidt efter i forhold til mine tanker om den. Den er vigtig fordi den er min forretnings ansigt udad til, men den havde længe bare stået og passet sig selv. Derfor tog jeg fat i Waimea for et års tid siden og bad dem om hjælp til at bygge en ny hjemmeside og stå for min online synlighed.

Waimea fik lavet en rigtig god hjemmeside, og i løbet af et par måneder med ideudveksling osv. var den oppe at køre. Jeg blev i denne forbindelse introduceret for Google Ads, som jeg ikke havde det store kendskab til, men vidste at det var relevant for min forretning grundet den store konkurrence på bilmarkedet. Waimea fik derfor i forbindelse med lancering af min nye hjemmeside, også sat nogle kampagner i gang på Google Ads, hvilket virkelig har været en stor succes. Disse kampagner har simpelthen styrket mit salg af biler i en sådan grad, at jeg nu planlægger at åbne en forhandler mere. Og selvom jeg altid har været god til mit arbejde med at sælge biler, kan jeg også takke Waimea.dk for det fantastiske arbejde de har gjort online.