Fritidshobby

De kloge hoveder siger altid, at det er meget vigtigt for indlæringsevnen, at man har andre ting at gå op i, når man studerer på højt plan. Det renser tankerne og giver fornyet energi til at lære.

Museum kan være spændende og interessant

Hos Metropolitanerskolen sørger vi også for at få renset vores tanker en gang imellem. En god aktivitet, som vi godt kan lide, og som vi gerne vil anbefale til jer, er at tage på museum. Mange forbinder museums med noget trist og kedeligt, og tænker ofte tilbage på folkeskolen og alle de kedelig udflugter, man ofte blev tvunget ud på, når de hører ordet museum. Sådan behøver det ikke at være, og de fleste mennesker, der er imod denne form for aktivitet, vil blive overrasket over at se og mærke, hvor spændende og fredfuldt et museum kan være, når man ser det med voksne øjne.

Besøger man et museum som Arbejdermuseet, kan man få et indblik i arbejdernes dagligdag fra 1870 til i dag. Det giver ofte stof til eftertanke og godt indblik i vores kulturarv i dag.

Fitnesscenter godt for hoved og krop

Man kan selvfølgelig også foretage aktiviteter af lidt mere moderne karakter. Mange i dag elsker f.eks. at besøge et fitnesscenter i ny og næ. Det er en god ting for kroppen, da mange i dag, her i den digitale tidsalder, har et stillesiddende job foran en computerskærm, hvilket bevirker, at vi ikke får rørt os ligeså meget som i gamle dage.

Her kommer nogle forslag og ideer til fritidsbeskæftigelse/hobby, af en lidt mere alternativ karakter.

dreamstime_xl_54732382

Når du ikke er i skole