Studietur

Når man studerer, er det vigtigt at have et godt og solidt forhold til sine medstuderende. En måde at få det på er via studierejser. Derfor kommer der her nogle få, men brugbare sider til rejseinspiration, når den årlige studietur skal planlægges.

Smukke og tragiske destinationer i Europa

Ønsker man at få lidt læring med ind over studieturen, er der mange steder i både Danmark og Europa, som man kan tage til. Mange skoleklasser vælger en destionation, der afstandsmæssig er relativ tæt på skolen. Det skyldes, at man ikke gider at bruge en hel dag på transport. Men det behøver nødvendigvis ikke være en dårlig ting at finde en destination i Danmark eller tæt derpå, der er nemlig rigtig mange smukke, tragiske historiske steder her i Vesteuropa.

Berlinmuren

Den klassiske destination for mange gymnasieklasser i Danmark er Berlin i Tyskland, her kan man se spor og rester fra en af verdenshistoriens største menneskabte tragedier, 2.verdenskrig. Her man man med god grund besøge resterne fra Berlinermuren, som faldt i 1989, og som er symbol på den kolde krig.

Bornholm

Har man ikke været på Bornholm før, bør man lokke sin skoleklasse til at besøge den smukke ø – også kaldet solskinsøen – som er beliggende i den allerøstligste del af Danmark. Øen byder på rig natur og masser af gode oplevelser og seværdigheder.

Af historiske monumenter skal man ved besøg på Bornholm helt klart se og bestige Hammershus, en ruin af en middelalderborg, og Nordeuropas største borgruin, som ligger på Bornholms klippeknude ud til kysten.

dreamstime_xl_1591534

Turen går til

Find billige billetter

Studie events

Frivilligt arbejde