Rådgivning

Det er dejligt, når folk gider at dele gode råd og erfaringer med en. Man mødes ofte men gode venner og veninder, når man har brug for et godt råd eller vejledning. Er man virksomhed, firma, finansmand eller bare velhavende findes der i dag også mange rådgivningsvirksomheder, der hjælper med rådgivning inden for forskellige felter som aktier og investeringer.

Rådgivere for vigtige personligheder

I middelalderen var det vigtige personer, der havde personlige rådgivere. Her kan nævnes Marco Polo, som var en italiensk handels- og opdagelsesrejsende, og rådgiver for Khubilai Khan (Khanen), Mongoligets ubestridte hersker, og verdens mægtigste Khan.

Et andet og måske mere kendt eksempel i Danmark er den tyske livlæge Johann Friedrich Struensee, som i oplysningstiden var livlæge og rådgiver for Christian den 7., men som sammen dronning Caroline Mathilde, forsøgte at få gennemgørt en række reformer, som var inspireret af radikale dele af oplysningsbevægelsen. Situationen endte ud med, at Struensee blev afsat og henrettet, så helt anbefalingsværdig har metoden nok ikke været.

Generelt har de fleste konger og dronninger igennem vores historie haft rådgivere, som har fulgt og rådgivet dem helt tæt igennem deres regeringsperiode. Situationen er lidt anderledes i dag her i det 21. århundrede, da Dronning Margrethe på sin vis ikke har nogen reel magt, dog har hun et kabinetsekretariat, som har ansvaret for at rådgive dronningen, når det gælder politiske og statsretslige forhold. Dette ansvar og arbejde indeholder blandt andet forberedelse af Statsråd og administration.

Gode råd og anbefalinger fra os

I dag har råd og rådgivning ikke så fatale følger som med henrettelsen af Struensee, og heldigvis for det, dog findes der et hav af råd og anbefalinger på nettet, som kan være svært at navigere i.

Her finder du derfor rådgivningssider inden for mange felter. Brug dem, det kan spare dig tid og penge i sidste ende.

dreamstime_xl_41018862

Virksomhedsrådgivning

Bogholder Hillerød – Pivotpartner.dk

Få hjælp til forretningsudvikling – newstep.dk

Her tilbydes coach uddannelse – mindjuice

Mode

Nem og hurtig tøjrens  – Hvidovrevask.dk

Rekruttering

Laigaard & Partners

Rådgivning i pleje

Brondbytand.dk

Privat

Depressionsbehandling – Camilla Holck Olrik, Exam. Psykoterapeut

Evagottrup.dk – Her tilbydes der thetahealing

Parterapi i København – Bevidsthed.org

Boligadvokat24 – Advokat til hjælp af Bolig

Sportsrådgivning

Body-sds.dk

Ingeniørvirksomhed rådgivning

Sweco.dk

Active Business Solutions

Customer Relationship Mangement

 SkyViewCRM.dk

SEO

deMib.com