Hjemmet & Erhverv

I den vestlige verden er vi generelt mere beriget økonomisk i dag end vi var for eksempel for flere hundrede år siden. Vores økonomiske råderum er blevet større, og vi har mulighed for at købe lækre ting til os selv og vores hjem. Har vi ikke råd gennem den månedlige løn, eksisterer der låneudbydere, som er parate til at kaste både små og store lån i favnen på os.

Art tree concept with business icons for your design

Fattige mennesker og fattiggårde

Sådan var det absolut ikke engang. Var man fattig, var der ikke så megen hjælp at hente. I 1800-tallet gik man i Danmark over til finansiering via skatterne, som betød, at livet for de fattige blev umåddeligt strammet til. Her blev fattige mennesker, som oftest arbejdsløse, gamle, syge, alkoholikere enlige og forældreløse, tvunget til at flytte på fattiggårde, og de skulle dermed bo under ét og samme tag. Fattige mennesker tænkte derfor nok sjældent på nye tæppet til stuen eller Kähler vaser.

Forbedret levestandard i det 21. århundrede

Heldigvis er vores levestandard forbedret i dag her i det 21. århundrede, og du vil derfor her finde nogle brugbare og nyttige hjemmesider inden for mange forskellige områder:

Lagerhotel

Flyttefirma

Services

Restauranter og cafeer

Til festen

 Til erhverv

Studietidens mange muligheder

Tandlæge

Bolig

Skoleredskaber

Videregående uddannelser

  • AVT.dk – Tag en MBA, CBA eller Mini MBA i København.

Artikler

Søndag – om Body-sds

Scrab – om Body-sds

Blog

Christian Gravgaard – Blog om iværksætteri og kropsprog